$_GET[‘dic’] i $_GET[‘lang] per passar informació a un formulari (dintre de la mateixa carpeta)

Per recollir les variables $_GET['dic'] i $_GET['lang] de la informació passada a través del navegador, podeu utilitzar el següent codi PHP:

<?php
// Recollir les variables del GET
$diccionari = isset($_GET['dic']) ? $_GET['dic'] : 'No definit';
$llenguatge = isset($_GET['lang']) ? $_GET['lang'] : 'No definit';

// Mostrar les variables
echo "El diccionari és: " . htmlspecialchars($diccionari) . "<br>";
echo "El llenguatge és: " . htmlspecialchars($llenguatge);
?>

per example si al navegador veiem: 192.168.1.41/poli/BD_conexions/conexio_diccionari_bd.php?dic=catala_castella&lang=cat

Al formulari que mostra les variables podem llegir:

El diccionari és: catala_castella
El llenguatge és: cat

$idioma = isset($_GET[‘lang’]) ? $_GET[‘lang’] : ‘cat’;

Aquesta instrucció és una forma concisa de definir una variable $idioma en funció de si el paràmetre lang existeix a l'URL. Això es fa utilitzant l'operador ternari, que és una alternativa compacta al condicional if-else. Aquí tens com funciona pas a pas:

isset($_GET['lang']):

Verifica si existeix el paràmetre lang a l'URL. Si l'usuari accedeix a la pàgina amb un enllaç del tipus index.php?lang=eus, llavors isset($_GET['lang']) tornarà true.

$_GET['lang']:

Si el paràmetre lang existeix (és a dir, isset($_GET['lang']) és true), el valor d'aquest paràmetre s'assignarà a $idioma. Per exemple, si l'URL és index.php?lang=eng, el valor de $idioma serà 'eng'.

: 'cat':

Si el paràmetre lang no existeix (és a dir, isset($_GET['lang']) és false), el valor per defecte 'cat' (català) s'assignarà a $idioma.