FNIRSI-Oscil·loscopi digital 1014D

Introducció:

FNIRSI-1014D és un oscil·loscopi dos en un i generador de senyal llançat per FNIRSI. Té funcions integrals i alta practicitat. És un oscil·loscopi d’escriptori de doble canal rendible per a la indústria del manteniment i la indústria d’R + D. L’oscil·lador té una taxa de mostreig en temps real de 1GSa / s i 100MHz * 2 ample de banda analògic; Funció de dispar complet (temps únic/normal/automàtic). Tant per a senyal analògic periòdica com per a senyal digital aperòdica es poden utilitzar lliurement; Generador de senyal de funció DDS integrat i sortida de tall original de la indústria (@ 2.5vpp),. Tots els passos de freqüència de senyal són de 1Hz, admeten 14 tipus de senyal de funció estàndard i un senyal de tall personalitzable, en tallar el dispositiu de sortida, intercepta part o tota la part dels senyals complexos mesurats per l’ oscil·lador com el senyal de sortida del generador de senyals, que pot emmagatzemar fins a 1000 senyals de tall personalitzats; El mòdul de protecció d’ alt voltatge integrat pot suportar un voltatge continu de fins a 400V, sense preocupar-se per l’ accident de combustió de l’ oscil·lador causat per la sonda que no es mou a un engranatge de 10x. Mode de desplaçament de la base de temps gran, que pot monitorejar els canvis de nivell lent; Equipat amb un botó automàtic eficient, que pot mostrar la forma d’ona mesurada sense un ajust tediós; pantalla LCD d’ alta definició amb resolució de 7 polzades 800* 480; Funció de mesurament del cursor, en llegir manualment paràmetres d’ amplitud i freqüència, No necessita llegir la unitat d’ escala de fons i la quantitat, i no necessita convertir per obtenir directament el pic al pic i la freqüència extremadament convenient captura de pantalla i funció d’ emmagatzematge de forma d’ ona, 1GB d’ espai d’ emmagatzematge incorporat, pot emmagatzemar fins a 1000 imatges de captura de pantalla + 1000 grups de dades de forma d’ona, El procés d’emmagatzematge és simple i ràpid, guardi la forma d’ona actual amb només un clic, sense avisos engreixats i opcions per guardar les dades actuals, molt convenient; Potent Administrador d’imatges de forma d’ona, admet navegació en miniatura, veure, veure detalls de les funcions de gir de pàgina, eliminació i ampliació de forma d’ona, Reduir i moure són convenients per a l’anàlisi secundària. El buc està equipat amb una interfície USB, que es pot connectar amb l’ordinador per compartir les seves pròpies imatges de captura de pantalla i l’ordinador, cosa que és convenient per a l’anàlisi secundària; la funció de visualització gràfica de Li Shayu es pot utilitzar per comparar i jutjar l’amplitud, freqüència i fase de dos grups de senyals; La funció de visualització FFT pot calcular el component harmònic dels senyals; La funció de visualització gràfica de Li Shayu es pot utilitzar per comparar i jutjar l’amplitud, freqüència i fase de dos grups de senyals;.

Característiques:

Generador de senyal DDS integrat, compatible amb 12 tipus de senyal de funció.

Funció de captura de senyal de sortida, que pot emmagatzemar fins a 1000 senyals de captura.

Algoritme de decodificació intel·ligent d’alt objectiu, l’encoderlifeis infinita i la funció intel·ligent antiquemadures, 1X pot suportar un voltatge de fins a 400V.

Amb ample de banda ana-log de 100MHz * 2 i taxa de mostreig de @ 1GSa/s (1X = 5MHz, 10X = 100MHz).

S’ ajusta completament a la pantalla LCD TFT a color de 7 polzades amb resolució de 800* 480 amb colors brillants i alt contrast.

Rang de voltatge de mesurament alta: 1X pot mesurar 0 ~ 40 V, 10X pot mesurar 0 ~ 400V.

Mesurament de fins a 12 paràmetres: VPP,VP,Vmax,Vmin,Vavg,Vrms, freqüent, Treball +, treball-, temps +, temps-, període.

Funció de mesurament del Cursor: És convenient mesurar manualment el període, la freqüència i el voltatge.

Funció de dispar complet (simple, normal, automàtica), i en qualsevol moment, la pantalla de forma d’ona (funció de pausa) està congelada.

Equipat amb un botó automàtic d’ alta eficiència i un botó d’ emmagatzematge en forma d’ ona i funció de captura de pantalla.

1GB d’ espai d’ emmagatzematge integrat, pot emmagatzemar fins a 1000 captures de pantalla + 1000 jocs de dades de forma d’ ona.

Potent Administrador d’ imatges en forma d’ ona admet navegació en miniatura, visualització, visualització detallada, gir de pàgina, eliminació
i zoom de forma d’ ona, zoom, moviment, etc. Equipat amb una interfície USB, que es pot connectar a un controlador com per compartir les seves captures de pantalla amb el controlador com, la qual cosa és convenient per a l’ anàlisi secundària.
La funció de visualització gràfica de figures lissajoses es pot utilitzar per determinar l’ amplitud, freqüència i contrast de fase de dos grups de senyals.
Funció de pantalla FFT, pot analitzar les característiques espectrals del senyal, tecnologia de compressió de memòria, la pantalla d’ actualització de forma d’ ona no parpadeja.
Amb la funció d’ajust de brillantor de pantalla i la funció d’ajust de brillantor d’id gr de fons, també és fàcil de portar.

Especificacions:

Material: ABS

Ana-log ample de la banda: 100MHz * 2

Nombre de canals: 2 canals

Velocitat màxima de mostreig en temps real: 1GSa/s

Sensibilitat Vertical: 50 mV/div ~ 500 V/div

Rang de base de temps Horitzontal: 50S/div ~ 10nS/div

Màxim voltatge de prova: 40 V (1X sonda), 400 V (10X sonda)

Profunditat d’ emmagatzematge: 240Kbit

Resistència d’ entrada: 1 MΩ

Precisió ADC: 8bits

Mode d’acoblament: CA/CC

Mode de dispar: simple, Normal, automàtic

Vora del disparador: vora ascendent/vora descendent

Voltatge de dispar extern 0 ~ 40 V

Ports d’ extensió: USB Exportació d’ imatges

Mida del paquet: 340x140x70mm/13,4×5,5 x polzades

Pes del paquet: 1500g/3,3lb

Llista d’ embalatge:

1 * FNIRSI-1014D d’oscil·lació

2 * sonda a joc de 100MHz (1X i 10X)

1 x Clip

Adaptador de corrent 1x5V 2a

1 x línia de dades USB

1 * Manual d’usuari en anglès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.